Nieuws!

10-05-2016

Ook geinteresseerd in rijden op plantaardige olie of biodiesel. zaterdag 2 juli is er in Brabant een meeting van de PPO club. Zij kunnen u alles vertellen over eventuele aanpassingen aan uw voertuig/trekker/boot/cv ketel en alles wat met en zonder accijns kan. Kijk op www.ppo.nu en meldt u aan !!

De prijzen voor gpo en b100 zijn weer met 5 cent omhoog gegaan. Dat geeft ons de gelegenheid onze leveranciers van gebruikte plantaardige olie iets meer te vergoeden.

Inmiddels is er een nieuwe toepassing voor biodiesel: smeer de slaapstokken van uw kippen in met biodiesel en uw kippen slapen luisvrij !!

 

13-01-2016 vandaag het nieuws maar weer eens aangepast. We houden het niet zo goed bij, sorry voor dit manco.
Maar de prijzen zijn aangepast. dit vind u wel op de site onder prijzen.

1-12-2014, vandaag de prijzen aangepast i.v.m. de lage prijzen van de minerale diesel.

Biodiesel 1.00 euro.

Biologische huisbrandolie 0.90 cent, alleen leverbaar met bijbehorende verklaring dat het ook alleen daar voor gebruikt gaat worden Dit wordt ook aan de douane door gegeven.

GPO .90 cent.

 

20 september 2014.

al enige tijd gebruiken we een stabilisator, er blijkt nu dat er een beetje “stof” onder in de jarrycans achter blijft. de filters hier blijven schoon in de installatie.

het lijkt dus geen probleem, maar dat jullie het even weten.

Nico

 

 

De meeting van 24 en 25 was een enorm succes! Na de aankomst, werd er een bakkie koffie gedronken. Daarna is de puzzeltocht van start gegaan. Dit was reuze leuk, al ging er ook wel iets mis. Maar ja het was voor ons ook de eerste keer dat we dit organiseerde, dus kan dat gebeuren. het hele verhaal staat op het forum, van 3Lvienden . Na de puzzeltocht de BBQ en daarna nog een paar biertjes. Er zijn ook nog leuk wat mensen blijven slapen, en dus ook gezamenlijk ontbeten. Voor alle foto’s kijkt u dan even op het forum. www.3Lvrienden.nl

 

24 en 25 mei 2014. Meeting 3Lvrienden kop van Noord Holland.

We houden dan een meeting gericht op de rijders van de 3Lvrienden, maar ook al onze klanten zijn welkom! Het programma zal er in groten lijnen als volgt uitzien.

tussen 10.00 en 11.00 uur verzamelen lutjebeach bij het Amstelmeer. ( bij de bistro) De koffie en thee staat klaar voor u.

12.30 aanvang van de rally/ puzzelrit. De rally is opgezet om met zo min mogelijk kilometers de w-points aan te doen, die wij gepland hebben. De w-poits zullen leuke plekken zijn waar iets bijzonders is te zien. We rijden via een roadbook, en alle navigatiemiddelen die je zelf mee neemt. We laten je soms ook zelf de weg zoeken, om zo jou de kans te geven de kortste weg te vinden naar het volgende punt, dus daar heb je niets aan het roadbook. In de route kan je aftrek scoren van meters, of zelfs kilometers. Aan het einde van de rally zal er uiteindelijk een winnaar uitrollen. En die wordt beloond met wat lekkers 🙂

De planning is dat we tussen 16.00 en 17.00 aan zullen komen op de plaats waar we de BBQ hebben opgesteld, en waar er een mogelijkheid is om een tentje op te zetten voor de overnachting. De plaats waar we overnachten is buitengewoon mooi, en we zijn er te gast. De gastheer en gastvrouw, hebben ons gevraagd alles netjes te houden, en ook alles heel te houden daar. Maar daar komen we aldaar zeker op terug. Heb je in de schuur nog een hengeltje liggen, je kan er misschien nog wel een visje vangen.

Voor die gene die wil blijven slapen is er zondagmorgen een ontbijt en praten we nog lekker na en bezoeken we onze werkplaats nog en daar is koffie. Daar zal ook op de zaterdag waarschijnlijk nog wel tijd voor zijn.
In Den Helder zijn er dat weekend ook activiteiten om het milieu te sparen. We zijn daar uitgenodigd om even langs te komen. Hoe dit gaat lopen dat weten wee nog niet i.v.m. de tijdsplanning.

Laat je verrassen, en kom met vele naar deze meeting! We hopen op veel deelnemers.

De kosten zijn 10 euro alles inbegrepen. Jullie mogen natuurlijk meer doneren, maar de kosten die niet gedekt worden door de deelnemers zal worden gedragen door. (voor onze klanten)

2N biofuels. ( www.2N-biofuels.nl )

Groeten Niek en Nico

 

 

17 maart 2014

Werkelijk, tot onze spijt hebben we de prijs van de biodiesel moeten verhogen van 1 euro naar 1.10 euro per liter. Wij hopen op een ieders begrip.

Wij zijn blij dat de 3Lvrienden ons hebben gevonden!

16 maart 2014

De 3Lvrienden zijn mensen die rijden in een VW lupo 3L of een audi A2 3L, zij heben een forum om daar hun ervaringen ideeën en alle leukigheidjes en narigheidjes te delen met andere gebruikers van deze zeer zuinige auto’s. Bezoek het forum eens om te kijken hoe blij deze mannen en ook vrouwen zijn met hun bolide! En natuurlijk dragen wij ook graag ons steentje bij met hun bezuinigingsdrift en het doel het milieu te ontzien.

www.3Lvrienden.nl

IMG_1124[1] IMG_1125[1]

 

als dit niet genoeg nieuwe vrienden zijn!