Dienstverlening

Met de volgende zaken kunnen wij u helpen:

  1. Zuiveren van door u ingebrachte plantaardige olie. U brengt ons uw olie en neemt direct gezuiverde olie uit onze voorraad mee. U hoeft dus niet tweemaal te rijden. Eis is, dat de olie dun vloeibaar is en geen verontreinigingen als motorolie bevat. Zo nodig testen wij de olie in uw bijzijn.
  2. Omzetten van door u ingebrachte plantaardige olie naar biodiesel. U brengt ons uw olie en neemt direct biodiesel uit onze voorraad mee. U hoeft dus niet tweemaal te rijden. Eis is, dat de olie dun vloeibaar is en geen verontreinigingen als motorolie bevat. Zo nodig testen wij de olie in uw bijzijn. Vergoeding voor het omzetten wordt bepaald aan de hand van de zuurgraad van de door u ingebrachte olie.
  3. Hulp en/of advies voor een eenvoudige ombouw voor het rijden op plantaardige olie.
  4. Advies voor het bouwen van een eigen filterinstallatie voor plantaardige olie.
  5. Hulp, advies en eventuele bouw van een biodiesel processor.
  6. Training voor het maken van biodiesel. Wij leren u hoe zelf een processor te bouwen en hoe u zelf biodiesel kunt maken. Voor een effectieve training moet u rekening houden met twee werkdagen: één dag voor uitleg, demonstratie en oefening en daarna een terugkomdag om de eigen ervaringen te behandelen.